Nieuws over de axies tegen Bush

In de gazetten vanmorgen was weer bedroevend weinig te lezen over de verschillende axies tegen Bush. Ook morgenvroeg zal dit niet anders zijn. Gelukkig bestaan er alternatieven zoals Uitpers (www.uitpers.be) voor diepgravende info over o.a. het VS-imperialisme en Indymedia Belgium (www.indymedia.be) voor hot news en picture reports over de verschillende demonstraties tegen het bezoek van Uncle Sam. Wist je bijvoorbeeld dat vandaag een handvol vredesactivisten het bureau van wapenproducent Lockheed Martin bezet hebben? Neen, surf dan als de bliksem naar Indymedia, dat de laatste tijd echt wel puik werk aflevert in alternatieve berichtgeving. Wil je meer weten over de motieven van de axievoerders, dan kan je ondermeer terecht op www.bushwanted.org. Veel klikplezier kameradski's!

JB

Comments

Anonymous said…
De beste actie tegen Bush zal deze zijn waarbij de magistraten voet bij stuk houden en de zijn fundamentalistische religieuze politiek afwijzen. eens zien of het hooggerechtshof de andere rechters volgt. Eigenlijk kunnen zij niet anders zonder een crisis in de amerikaanse rechtspraak uit te lokken.

Peter Van den Branden
Anonymous said…
Acties op juridisch vlak tegen Bush zijn niet voor morgen.
Op dit moment is enkel massal volksprotest over de hele wereld en vooral in de VS zelf de meest aangewezen methode om de regering Bush onder druk te zetten en in de mate van het mogelijke te dwarsbomen.

Jan

Popular posts from this blog

De Morgen: gebeten om te weten??

[Zwarte Zondag 2004] Een dichterlijke impressie van kameraad Felix Hendriks